facebook utsira servicesenter

Om oss

Utsira Servicesenter tilbyr tjenester i form av formidling og utleie av sjøfolk, fiskere og annet maritimt personell. Vi ble etablert i 1998, og drives fra Utsira - Norges minste kommune. Vi formidler og leier ut folk til alle deler av verden. Ønsker du arbeid eller mangler mannskap, ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg. Tjenesten er gratis for arbeidssøkere. Rederiene betaler for tjenesten.


Formidling

Utsira Servicesenter er et av Norges ledende firma når det gjelder formidling av sjøfolk og annet maritimt personell. Vi sjekker våre kandidater gjennom bruk av referanser. Ofte kan vi skaffe kandidater innen 24 timer fra vår base med over 15.000 kandidater.

 

Utleie av maritimt personell

Utsira Servicesenter kan få tak i og leie ut de fleste kategorier sjøfolk og maritimt personell. Vi har avtaler med flere oljeselskaper, riggselskaper og rederier.

Vi har i dag flere faste fiskerikyndige som vi leier ut til seismiske oppdrag. Dette er en bransje i vekst og behovet for fiskerikyndig personell er stort. Vi ser at det er et populært arbeidsmarked for erfarne fiskere som ønsker en konsulentstilling. Våre fiskerikyndige har gitt gode tilbakemeldinger om at de trives med å få oppdrag via oss. Vi får hvert år nye oppdrag fra selskaper som ønsker å bruke vår kompetanse innenfor dette feltet.

Vi arbeider for selskapene når behovet er der for dem. Vi gir raske tilbakemeldinger og har alltid fiskerikyndige klar for oppdrag.

Contact us
achilles-logo
Personvernerklæring